Lidmaatschap: u bent van harte welkom!

Lidmaatschap van Amicitia staat open voor heren vanaf achttien jaar. Indien u belangstelling heeft voor het lidmaatschap van Amicitia kunt u dat kenbaar bij het secretariaat. Belangstellenden maken eerst een kennismakingsperiode door. U zult gedurende deze periode de sociëteit regelmatig bezoeken, u wordt hierin begeleid door een ervaren lid. Gedurende deze periode zult u de sociëteit en haar leden leren kennen, en kennis nemen van de waarden en normen binnen onze sociëteit. Indien de kennismakingsperiode wederzijds bevalt, kunt u kandidaat-lid worden.

Leden worden geacht zich te houden aan de geschreven en ongeschreven regels van het sociëteitsleven: op de Herenavonden is een stropdas verplicht, vertrouwelijkheid, correcte omgangsmanieren en het vermijden van commerciële bezigheden binnen de sociëteit zijn daar voorbeelden van. U blijft kandidaat-lid gedurende het eerste jaar van uw lidmaatschap.

Kosten van het lidmaatschap bedragen:
Inschrijfgeld: € 350,– eenmalig
Reguliere contributie: € 329,– per jaar
40-min: € 200,– per jaar
65-plus: € 288,– per jaar

Klik op onderstaande button “Lid worden?” indien u interesse heeft in het lidmaatschap. Mail uw contactgegevens naar de administratie zodat zij de procedure verder kunnen uitleggen.

Lidmaatschap opzeggen? Meer informatie over het opzeggen van uw lidmaatschap vindt u op de pagina Lidmaatschap opzeggen.